Over VFBO | VFBO

Over VFBO

VFBO is het Verbond Financiële BeroepsOrganisaties en vertegenwoordigt meer dan 10.000 betrokken financieel adviseurs met de keurmerken Certified Financial Planner (CFP©), Erkend Financieel Adviseur (SEH) en Register Financieel Echtscheidings Adviseur (RFEA).

VFBO gelooft in het recht op financiële gezondheid voor iedereen.

In de complexe wereld van financieel advies zijn wij een vraagbaak voor en krachtige stem naar overheid, autoriteiten en andere relevante spelers in de financiële adviesmarkt.

Wij versterken de positie van 10.000 betrokken financieel adviseurs/planners met ieder hun eigen specialisme en ondersteunen hen bij het leveren van deskundig integraal financieel advies passend bij de specifieke behoefte en wens van de klant.

Wij wijzen de klant in elke levenssituatie de weg naar de juiste adviseur met passende deskundigheid en samen zorgen we voor transparantie en heldere afspraken over alle aspecten van het financieel advies, zodat de klant nooit voor onaangename verrassingen komt te staan en kan vertrouwen op een waardevol advies voor nu en in de toekomst.